image.privatno-obezbedjenje

     Nacin da nas kontaktirate je:

  • putem Facebook stranice "Privatno obezbedjenje"
  • putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Osnovno pravilo: Postovati kodeks profesionalne etike privatnog obezbedjenja

 

Strogo su zabranjeni:

- postavljanje laznih informacija

- dovodjenje u zabludu

- govor mržnje

- uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi

- psovke

- direktne pretnje drugim korisnicima, autorima artikala i administratorima sajta

- postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja,

- oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst ili sektor privatnog obezbedjenja.

- lažno predstavljanje

 

Administratori sajta zadrzavaju pravo da ne odobre i skinu komentare ili tekstove ukoliko se utvrdi da ne postuju gore navedene uslove ili narusavaju ugled internet sajta.

Profitiranje automatskog postavljanja komentara radi postavljanje komentara koji ne postuju gore navedene uslove kao posledicu ce imati blokiranje registrovanog korisnika.

     Sajt privatno-obezbedjenje.com je nastao na privatnoj inicijativi administratora. Sajt je nekomercijalnog karaktera sa ulogom da informisanjem, razmenom iskustva i analizom trenutne situacije u FTO, aktivno ucestvuje i pomogne unapredjivanje sektora privatnog obezbedjenja.

     Administrator ovog sajta je imalac diploma SSIAP1, SSIAP2 i SSIAP3 u Francuskoj. Diplome SSIAP 1,2 i 3 pokrivaju karijeru od nivoa sluzbenika (SSIAP1), pa preko sefa ekipe (SSIAP2) do sefa obezbedjenja (SSIAP3). Diploma SSIAP3 pored funkcije sefa obezbedjenja omogucava i da imalac diplome radi i kao instruktor i predavac na obuci sluzbenika privatnog obezbedjenja i sluzbenika protivpozarne zastite.

     Internet sajt privatno-obezbedjenje.com koristi web hosting servis kompanije PLANETHOSTER inc. 4416 Louis B. Mayer, Laval (Québec) H7P 0G1, Canada.

     Internet sajt privatno-obezbedjenje.com je postavljen na server kompanije PLANETHOSTER stacioniran u Parizu (Francuska) samim tim zastita podataka i privatnosti na nasem internet sajtu podleze regulativi o zastiti podataka i privatnosti koji vaze u Evropskoj Uniji.

     Napominjemo da je nova regulativa u EU stupila na snagu 25.05.2018.g. i da novi Zakon o zastiti podataka o licnosti u Srbiji mora biti usaglasen sa EU reguativom.

    

Broj pregleda članaka
1417293
Danas81
Ove sedmice2198
Ovog meseca9104

2023-09-24