image.privatno-obezbedjenje

     Srbija je jedina zemlja u regionu i jedna od malobrojnih u Evropi koja za potrebe sluzbenika obezbedjenja ima online test uradjen po programu strucne obuke za vrsenje poslova fizicko - tehnicke zastite.

     Izuzetno smo ponosni sto smo upravo mi prvi realizovali taj projekat i stavili vam test na raspolaganje.

     Dostupne su dve verzije testa:

  • Test sa 25 pitanja i koji se resava maksimum 25 minuta. Idealan za brzo resavanje i vezbanje.
  • Test sa 40 pitanja i koji se resava maksimum 40 minuta. Broj pitanja je izabran po ugledu na zvanicni test koji se koristi u Francuskoj. Zahteva vise koncentracije i za njegovo resavanje treba oko 30 - 35 minuta.

     Pitanja pokrivaju sve oblasti koje se izucavaju prilikom obuke.

     I da napomenemo, prilikom svakog testiranja radit cete novi i drugaciji test. Naime, princip kreiranja testa je da svaki put slucajnim odabirom dobijate druga pitanja. Zbog cega je to korisno? Jednostavno, sto vise ponavljate testove vise ucvrscujete vase znanje i postajete sigurniji.

Komentari

# ODG: Test po programu strucne obuke za vrsenje poslova fizicko-tehnick e zastite - NovostiDramićanin Miroslav 19-06-2017 06:30
Da bi ,ovaj sajt ,dobio na aktuelnosti,mis lim da ga treba unaprediti sa,odgovarajući m sadržajima,koji će,stvarno, biti od pomoći.Tako, i po pitanju testova,treba ih postaviti, online ,kako bi bili, dostupni svima,i rešavali se,kao naprimer ,ukrštene reči.Takođe mislim da treba aktuelizirati rubriku pitanja odgovori,jer,za većinu SLOB,pojedini pojmovi, i propisi, su nepoznanica.

Samo registrovani clan ima pravo postavljanja komentara

Broj pregleda članaka
768133
Danas81
Ove sedmice4759
Ovog meseca24390

2019-05-24