image.privatno-obezbedjenje

Naša ponuda

Ovde vam predstavljamo obuke i predavanja ciji su predavaci i instruktori administratori ovog internet sajta.

 

Kako otvoriti korisnicki nalog za e-learning

 

Kako pristupiti kursu Prenosni vatrogasni aparati

Kurs Prenosni vatrogasni aparati je kurs o tome kako upotrebiti protivpozarni aparat.

Sadrzi sve teoretsko znanje koje treba imati u vidu prilikom upotrebe prenosnog protivpozarnog aparata.

Kurs je namenjen svima, i onima koji nemaju nikakvo predznanje o protivpozarnim aparatima tako i onima koji su imali obuku iz rukovanja protivpozarnim aparatom i zele da obnove to znanje.

Na raspolaganju Vam je takodje i test kojim mozete proveriti vase novo steceno znanje.

Radi povecanja svesti o vaznosti protivpozarne zastite i kako bi sto vise osoba moglo da nauci kako da pravilno i bezbedno upotrebi protivpozarni aparat ovaj kurs je besplatan.

Da bi ste ga mogli pristupitii ovom kursu potrebno je da se registrujete.

NAPOMENA: Iz tehnickih razloga, korisnicko ime i lozinka za pristup sajtu privatno-obezbedjenje.com vam ne omogucava pristup kursu, zbog toga je potrebna nova registracija.

Registrovanje mozete uciniti na dva nacina:

 1. Slanjem zahteva putem kontakt formulara. Po primljenom zahtevu u roku od 24h dobit cete korisnicko ime i lozinku koja ce vam omoguciti pristup lekciji "Prenosni vatrogasni aparati"
 2. Mozete se registrovati sami direktno na stranici "Elearning" klikom na "Prijava"
 • Da bi ste pristupili kursu potrebna vam je "Lozinka kursa", nju mogu dobiti samo registrovani clanovi sajta Privatno obezbedjenje.
 • Da bi ste dobili lozinku potrebno je da se konektirate ("ulogujete") na sajt i samim tim dobicete pristup artiklima rezervisanim za registrovane clanove.
 • Po vasem logovanju na starnici "Nasa ponuda" pojavice se artikl "Lozinka e-learning kursa Prenosni vatrogasni aparati" Klikom na artikl dobit cete lozinku kursa

Korisnicko ime i lozinka vam omogucuju pristup u periodu od godinu dana.

Korisnicko ime i lozinku moze da koristi samo jedna osoba.

Na vama ostaje da iz cisto kurtoaznih razloga uredite vas profil i predjete na predavanje.

Ukoliko imate nekih pitanja slobodno nam se obratite.

Konflikt   Vecina osoba imaju problema da se snadju u konfliktnim situacijama i nesvesno dopustaju da ih vode emocije sto uglavnom vodi prema negativnom ishodu konflikta. 

   Upravljanje konfliktom je obuka gde cete nauciti kako da se ponasate u konfliktnoj situaciji, kako da prepoznate rizicnu situaciju koja vodi ka fizickom sukobu, kako da uspostavite kontrolu nad takvom situacijom i da je smirite.

     Obuka Upravljanje konfliktom je novina kod nas. Ona predstavlja jedan sasvim novi pristup i odnos prema resavanju problemu konflikta sa kojim se susrecemo u poslu. Efikasnim resavanjem takvih situacija manje smo izlozeni stresu i samim tim postajemo efikasniji u poslu koji obavljamo.

     Rec je o obuci koja je namenjena svima onima koji se u svom poslu susrecu sa bilo kojim vidom konflikta:policiji, komunalnoj policiji, sluzbenicima privatnog obezbedjenja ali i javnim licnostima, menadzerima, salterskim radnicima, bankarskim sluzbenicima, medicinskom osoblju itd)

     Obuka traje dva dana (2x7 sati)

     Uslovi:

 • Broj plaznika minimum 8 i maksimum 12
 • Vi ste zaduzeni da obezbedite prostoriju u kojoj ce biti odrzano predavanje
 • Predavac je imalac diplome SSIAP3 izdate u Francuskoj (Diploma SSIAP3 je u Francuskoj obavezna za obavljanje poslova sefa obezbedjenja i predavaca na obuci sluzbenika obezbedjenja)

 

     Cena obuke: 12000 dinara po osobi

     Za sva eventualna pitanja mozete nas kontaktirati putem e-maila  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

e-learning     Letnji odmori su zavrseni i mi dolazimo sa jednom novinom. Ukoliko ste pazljivo pogledali "Meni" mogli ste da primetite novu stranicu "E learning".

     Prateci savremene tendencije u obuci, mi smo odlucili da nasim posetiocima ponudimo i predavanja putem e-learninga.

     Posto privatno-obezbedjenje.com nije registrovan kao centar za obuku, nasa predavanja putem e-learninga nisu zvanicne obuke i predavanja koja mozete naci na nasoj stranici su seminarskog i informativnog karaktera koji imaju ulogu senzibilisanja nasih posetilaca na teme koje su izlozene na predavanjima.

    Prvo predavanje je o upotrebi protivpozarnog aparata. Ovo predavanje ispunjava sve standarde i sadrzi sve potrebno znanje koje je potrebno u teoretskoj obuci radi koriscenja prenosnog vatrogasnog aparata.

     Sa tehnicke tacke gledista nasa platforma e-learning je napravljena na modulima koje koriste mnogi univerziteti u svetu pa i u Srbiji.

     Samo predavanje je pripremljeno i izvedeno od strane imaoca diplome SSIAP 3 koja mu omogucava da bude predavac na obuci sluzbenika protivpozarne zastite i sluzbenika privatnog obezbedjenja u Francuskoj.

     Da bi uvek bili medju prvima i sa idejom da nas internet sajt ucestvuje u razvoju privatnog obezbedjenja kao i povecanju svesti o vaznosti protivpozarne zastite, ovo predavanje o upotrebi protivpozarnog aparata je besplatno i namenjen je svima koji bi zeleli da nauce da koriste protivpozarni aparat.

     Takodje vam je na raspolaganju i test kojim mozete proveriti vase steceno znanje.

     Vise informacija mozete naci na staranici "Nasa ponuda" u artiklu "E learning kurs Prenosni vatrogasni aparati aparati"

     Ukoliko imate nekih pitanja slobodno nam se obratite.

     

Tonfa     Tonfa je palica koja je zamena za klasicnu policijsku palicu. Za razliku od klasicne policijske palice, uz posebnu obuku, tonfa omogucava efikasnu kontrolu nad licem koje pruza fizicki otpor bez nanosenja fizickih ozleda. Upravo izbegavanje nanosenja fizickih ozleda cini taonfu idalnim sredstvom kontrole namenjeno zandarmeriji, policiji, komunalnoj policiji, vojnoj policiji i privatnom obezbedjenju.

     Da bi se uspesno rukovalo tonfom potrebno je proci obuku gde se uce tehnike kontrole i upotreba tonfe u realnim situacijama koje mogu da se dese. Ova osnovna obuka ispunjava standarde osnovne obuke rukovanja palicom tonfom koji vaze u zemljama EU.

     Sama obuka traje dva dana i predstavlja osnovnu obuku.

     Ona se sastoji od:

     - Teoretsko predavanje (1 sat)

     - Predstavljanje tehnika sa prakticnim vezbama (2 dana - 2x6 sati)

     Uslovi:

 • Broj polaznika minimum 10 i maximum 20
 • Vi obezbedjujete tonfe za vezbanje
 • Vi obezbedjujete salu za vezbanje koja mora imati dovoljno prostora da je prilagodjena broju polaznika obuke
 • Vi obezbedjujete zakonom potrebne dokumente o odrzavanju obuke ovog tipa
 • Polaznik obuke moze biti: zandarm, policajac, komunalni policajac, vojni policajac i sluzbenik privatnog obezbedjenja (za sluzbenike privatnog obezbedjenja potrebna profesionalna kartica i dokaz da nije krivicno gonjen i osudjivan)
 • Svaki polaznik obuke mora dostaviti lekarsko uverenje da je sposoban za obuku tonfe
 • Svaki polaznik obuke mora potpisati ugovor o oslobadjanju od odgovornosti u slucaju povrede
 • Svaki polaznik obuke mora imati osiguranje protiv povrede koji vazi za datume kada se vrsi obuka

     Program obuke:

 • Prezentiranje Tonfe
 • Zabrane i restrikcije u koriscenju Tonfe
 • Udarci i anatomske zone
 • Blokade i kako drzati Tonfu
 • Gard, kretanje sa Tonfom i eskiviranje
 • Kata sa Tonfom
 • Poluge sa Tonfom
 • Intervencija Tonfom bazirana na realnim situacijama
 • Pretres i stavljanje lisica
 • Odbrana od hvatanja Tonfe
 • Odbrana od hvatanja rukom, udarca rukom, nogom i palicom

 

     Instruktor je nosilac crnog pojasa iz Ju Jutsu-a, Judo-a i sa visegodisnjim iskustvom iz treniranja Krav Mage

     Cena obuke po polazniku 8000 dinara

     Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za obuku mozete nas kontaktirati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Broj pregleda članaka
1022134
Danas79
Ove sedmice2350
Ovog meseca12400

2020-10-23