image.privatno-obezbedjenje

Konflikt   Vecina osoba imaju problema da se snadju u konfliktnim situacijama i nesvesno dopustaju da ih vode emocije sto uglavnom vodi prema negativnom ishodu konflikta. 

   Upravljanje konfliktom je obuka gde cete nauciti kako da se ponasate u konfliktnoj situaciji, kako da prepoznate rizicnu situaciju koja vodi ka fizickom sukobu, kako da uspostavite kontrolu nad takvom situacijom i da je smirite.

     Obuka Upravljanje konfliktom je novina kod nas. Ona predstavlja jedan sasvim novi pristup i odnos prema resavanju problemu konflikta sa kojim se susrecemo u poslu. Efikasnim resavanjem takvih situacija manje smo izlozeni stresu i samim tim postajemo efikasniji u poslu koji obavljamo.

     Rec je o obuci koja je namenjena svima onima koji se u svom poslu susrecu sa bilo kojim vidom konflikta:policiji, komunalnoj policiji, sluzbenicima privatnog obezbedjenja ali i javnim licnostima, menadzerima, salterskim radnicima, bankarskim sluzbenicima, medicinskom osoblju itd)

     Obuka traje dva dana (2x7 sati)

     Uslovi:

  • Broj plaznika minimum 8 i maksimum 12
  • Vi ste zaduzeni da obezbedite prostoriju u kojoj ce biti odrzano predavanje
  • Predavac je imalac diplome SSIAP3 izdate u Francuskoj (Diploma SSIAP3 je u Francuskoj obavezna za obavljanje poslova sefa obezbedjenja i predavaca na obuci sluzbenika obezbedjenja)

 

     Cena obuke: 12000 dinara po osobi

     Za sva eventualna pitanja mozete nas kontaktirati putem e-maila  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Broj pregleda članaka
982921
Danas294
Ove sedmice294
Ovog meseca7078

2020-07-13