image.privatno-obezbedjenje

e-learning     Letnji odmori su zavrseni i mi dolazimo sa jednom novinom. Ukoliko ste pazljivo pogledali "Meni" mogli ste da primetite novu stranicu "E learning".

     Prateci savremene tendencije u obuci, mi smo odlucili da nasim posetiocima ponudimo i predavanja putem e-learninga.

     Posto privatno-obezbedjenje.com nije registrovan kao centar za obuku, nasa predavanja putem e-learninga nisu zvanicne obuke i predavanja koja mozete naci na nasoj stranici su seminarskog i informativnog karaktera koji imaju ulogu senzibilisanja nasih posetilaca na teme koje su izlozene na predavanjima.

    Prvo predavanje je o upotrebi protivpozarnog aparata. Ovo predavanje ispunjava sve standarde i sadrzi sve potrebno znanje koje je potrebno u teoretskoj obuci radi koriscenja prenosnog vatrogasnog aparata.

     Sa tehnicke tacke gledista nasa platforma e-learning je napravljena na modulima koje koriste mnogi univerziteti u svetu pa i u Srbiji.

     Samo predavanje je pripremljeno i izvedeno od strane imaoca diplome SSIAP 3 koja mu omogucava da bude predavac na obuci sluzbenika protivpozarne zastite i sluzbenika privatnog obezbedjenja u Francuskoj.

     Da bi uvek bili medju prvima i sa idejom da nas internet sajt ucestvuje u razvoju privatnog obezbedjenja kao i povecanju svesti o vaznosti protivpozarne zastite, ovo predavanje o upotrebi protivpozarnog aparata je besplatno i namenjen je svima koji bi zeleli da nauce da koriste protivpozarni aparat.

     Takodje vam je na raspolaganju i test kojim mozete proveriti vase steceno znanje.

     Vise informacija mozete naci na staranici "Nasa ponuda" u artiklu "E learning kurs Prenosni vatrogasni aparati aparati"

     Ukoliko imate nekih pitanja slobodno nam se obratite.

     

Broj pregleda članaka
997962
Danas286
Ove sedmice3588
Ovog meseca9695

2020-08-15