image.privatno-obezbedjenje

Veliki test 2018     Kada ce se odrzati takmicenje?

     - Takmicenje ce se odrzati unedelju, 07. oktobra 2018.g.

     Ko ima pravo ucesca?

     - Pravo imaju svi, dovoljo je dobra volja i 40 minuta slobodnog vremena na dan takmicenja.

     U koliko sati pocinje takmicenje?

     - O moment pocetka resavanja testa odlucujete Vi. Naime, pripremljeni test se automatski deblokira i stavlja vam se na raspolaganje od 08 sati ujutro do 22 sata navece. U koje vreme cete poceti zavisi od vaseg slobodnog vremena imajuci u vidu da je za resavanje testa potrebno 40 minuta vremena.

     Koliko puta mogu da ponovim test?

     - Test mozete da uradite samo jednom. Ne postoji mogucnost ponavljanja.

     Sta se desava ako moram da prekinem test, da li mogu da ga nastavim?

     - Jednom zapoceti test mora da se zavrsi u roku od 40 minuta. Ukoliko prekinete test, iz bilo kog razloga, on se automatski salje na ocenjivanje 40 minuta od pocetka testa takav kakav je. Znaci, ukoliko ste prekinuli test i jos uvek ste u periodu 40 minuta od pocetka testa mozete da nastavite, medjutim ukoliko je tih 40 minuta isteklo Vas test je automatski zavrsen i poslat na ocenjivanje.

     Kako se ocenjuje test?

     Test ima 50 pitanja i maksimalni broj poena je 50

     Svako tacno odgovoreno pitanje donosi vam 1 poen.

     Delimicno tacan odgovor vam donosi zbir izabranih ponudjenih tacnih odgovora koji proporcionalno dele 1 poen. Primer: ako pitanje ima 3 ponudjena tacna odgovora i vi ste izabrali samo 2 odgovora dobijate 0,66 poena.

     Ukoliko imate izabran 1 netacan izbor u pitanju vase pitanje se racuna kao netacno i nosi 0 poena.

     Ocenjivanje se vrsi automatski od strane programa e-learning platforme.

     Kada se znaju rezultati?

     - Vas licni rezultat testa dobit cete e mailom po zavrsetku testa. Vas rezultat na takmicenju dobit cete e-mailom po zavrsenoj obradi rezultata 10. ili 11. oktobra.

     Da li je moguce varanje i kako znate da, recimo, test resava jedna osoba a ne grupa osoba?

     - Mi to neznamo, sve zavisi od Vas. Ovaj test se radi samo jednom godisnje, imate samo jednu mogucnost da ga resite i on je jedinstvena prilika da proverite vase znanje i da se ono uporedi sa rezultatima drugih na nivou Srbije.

Veliki test 2018     Datum takmicenja je 07. oktobar 2018.g. Ovaj datum je namerno izabran kako bi se pruzila mogucnost pripreme za resavanje Velikog testa 2018.

     Fond pitanja sadrzi nekoliko stotina pitanja iz kojih ce biti izabrano njih 50 za resavanje Velikog testa 2018. Sva pitanja koja postoje pokrivaju u potpunosti oblasti koje se izucavaju prilikom osnovne obuke, to jest pokrivaju sve potrebno znanje koje jedan sluzbenik obezbedjenja treba da ima. Da bi ste se pripremili za Veliki test 2018. na raspolaganju su vam dva testa: Test sa 25 pitanja i Test sa 40 pitanja.

     Redovnim resavanjem ovih testova ucvrstit cete vase znanje i steci refleks donosenja brzog i logicnog odgovora uz izbegavanje zamki koje mogu da vas navedu na pogresan odgovor.

Veliki test 2018     Pravo ucesca na Velikom testu 2018. imaju svi. Dovoljno je pratiti sledece etape:

     Prva etapa je upis na e-learning platformu naseg sajta, to jest otvaranje naloga i registrovanja Vaseg pristupa Testovima upisom lozinke free .

     Nas vam je savet da otvaranje naloga i registrovanje pristupa Testovima uradite najkasnije 3 sedmice pre resavanja Velikog testa 2018. kako biste mogli da se pripremite i izbegli eventualne probleme prilikom registracije.

     Druga etapa su pripreme.

     U ovoj etapi treba iz prasine izvuci vase skripte koje ste koristili prilikom osnovne obuke i da se podsetite. Savetujemo vam da redovno resavate testove koji su vam na raspolaganju. Da bi ste stekli rutinu u resavanju testa potrebno je u proseku 3 sedmice redovnog resavanja dostupnih testova uz uslov da je vase znanje iz oblasti privatnog obezbedjenja solidno.

     Treca etapa je resavanje Velikog testa 2018.

     Nekoliko dana unapred proverite vase obaveze za nedelju, 07 oktobra 2018. Pronadjite period slobodnog vremena od sat vremena u opsegu od 08 sati ujutro do 22 sata navece.

     Izaberite mirno mesto gde vam niko nece smetati, spremite vodu za pice, iskljucite telefon, osigurajte se da imate sigurnu internet vezu koja nece prkidati (za one koje koriste mobilni internet ili slobodni internet preko wi fi slobodne mreze) proverite baterije vaseg laptop kompjutera ili tablet itd. Kada ste sigurni da ste eliminisali sve razloge koje vas mogu navesti na prekid testa konektirajte se na nasu e-lernig platformu i pocnite sa Velikim testom 2018.

Broj pregleda članaka
738472
Danas682
Ove sedmice7290
Ovog meseca18348

2019-03-24