image.privatno-obezbedjenje

     BLIC - M.J.

     Beograđanin M.P. priznao je u Trećem osnovnom tužilaštvu napad na policajku Mariju Jovanović Katić i potpisao sporazum o priznanju krivice kojim će biti osuđen na osam meseci uslovnog zatvora, sa rokom provere od dve godine.

     Kako nam je rečeno u Trećem osnovnom tužilaštvu, M.P. je priznao krivicu nakon što je pritvoren, za manje od 24 sata. Sada ostaje da Treći osnovni sud prihvati ovaj sporazum.

     Podsećamo, Marija Jovanović Katić, policijska službenica iz Zemuna, napadnuta je nedelju kada je automobilom na nju naleteo M.P. (46), saopšteno je iz MUP. Kako je navedeno u saopštenju MUP, policijska službenica koja je radila na obezbeđenju objekta najpre je nekoliko puta upozorila, a potom naredila M.P. da pomeri svoj nepropisno parkirani automobil, što je on odbio. Ona je nakon toga pozvala JKP „Parking servis" radi uklanjanja njegovog vozila.

     Kada je stiglo vozilo „Parking servisa", M.P. nije hteo da pruži na uvid svoja dokumenta i kolima je više puta odgurnuo policijsku službenicu. Policija je privela M.P. dok je Marija Jovanović Katić prevezena u bolnicu.

Komentari  

# SramotaGvozden 26-10-2017 08:55
Kazne za napad na službena lica mora biti pod obavezno kazna zatvora bez ikakvih uslova i mogućnosti skraćenja kazne jer napad na policijskog službenika je napad na državu i sve njene građane. Ako je taj bahati divljak kolima krenuo na policajku zato što ga je terala da poštuje pravila šta bi uradio nekome ko nije službeno lice? Takvima nije mesto na slobodi. :sad:

Samo registrovani clan ima pravo postavljanja komentara

Broj pregleda članaka
1417231
Danas64
Ove sedmice2181
Ovog meseca9087

2023-09-24